Trang chủ Tiếng Anh Lớp 6 1. Read the following passage and choose the correct answer...

1. Read the following passage and choose the correct answer NOISY NEIGHBORS Do you sometimes have problems with your neighbor such as

Câu hỏi :

1. Read the following passage and choose the correct answer NOISY NEIGHBORS Do you sometimes have problems with your neighbor such as noise or littering?well, the people of Pilton Somerest, England have such problems every summer. For three or four days every year, the village is full of people of all ahes who come here for the annual Glastonbury pop music festival. They usually stay in tents, caravans and motorhomes. They leave drink cans and people talking and singing all night. The quiet country village becomes a nightmare to live an and some vilagers are even thinking of moving to another village . A villagers said that last year; “ I don’t want stop the Glastonbury Festival. I just want the fans to enjoy the festival without disturbing normal village life” 1 . what happen in Pilton, Somerset every summer? A. the neighbors are noisy B. there are many villagers c. there is a pop music festival d. the villagers litter the street 2. visitors litter the street with_________________ a. tents b. caravans c.motorhomes d.cans and papers 3. how long is the pop music festival every year? a.one night b. the whole summer c.three oe four days d.the whole year 4.what is Pilton like during the rest of the year? a. a noisy place b.a quiet village c. a nightmare d. a music concert 5. the villagers just wannt to_______________ a. have a normal life as usal b.stop the fans enjoy the festival c. move far away d. put an end to the festival

Lời giải 1 :

`1`. C. There is a pop music festival

`->` Dẫn chứng: For three or four days every year, the village is full of people of .... music festival

`2`. D. Cans and papers

`->` Dẫn chứng: They leave drink cans...

`3`. C. Three or four days

`->` Dẫn chứng: For three or four days every year,...

`4`. B. A quiet village

`->` Dẫn chứng: The quiet country village...

`5`. A. Have a normal life as usual 

`->` Dẫn chứng: ...just want the fans to enjoy the festival without disturbing normal village life

#BTS

Thảo luận

-- bị nhỏ bn vote cho 4* ;-;

Bạn có biết?

Tiếng Anh hay Anh Ngữ (English /ˈɪŋɡlɪʃ/ ) là một ngôn ngữ German Tây, được nói từ thời thời Trung cổ tại Anh, ngày nay là lingua franca toàn cầu.Từ English bắt nguồn từ Angle, một trong những bộ tộc German đã di cư đến Anh (chính từ "Angle" lại bắt nguồn từ bán đảo Anglia (Angeln) bên biển Balt)

Nguồn : Wikipedia - Bách khoa toàn thư

Tâm sự 6

Lớp 6 - Là năm đầu tiên của cấp trung học cơ sở. Được sống lại những khỉ niệm như ngày nào còn lần đầu đến lớp 1, được quen bạn mới, ngôi trường mới, một tương lai mới!

Nguồn : ADMIN :))

Copyright © 2021 HOCTAP247