According to the passage, women pilots were successful in all of the following EXCEPT

Câu hỏi :

According to the passage, women pilots were successful in all of the following EXCEPT___

A. challenging the conventional role of women

B. contributing to the science of aviation

C. winning universal recognition from men

D. building the confidence of women

* Đáp án

C

* Hướng dẫn giải

Dẫn chứng: From mere spectators, they became willing passengers and finally pilots in their own right, plotting their skills and daring line against the hazards of the air and the skepticism of their male counterparts. In doing so they enlarged the traditional bounds of a women's world, won for their sex a new sense of competence and achievement, and contributed handsomely to the progress of aviation.

Copyright © 2021 HOCTAP247