Which statement is NOT true according to the passage?

Câu hỏi :

Which statement is NOT true according to the passage?

A. Local languages can’t unite and create as much wealth as national languages.

B. State education is obligatory to ensure young people to speak and work in their regional languages.

C. Lack of language skills causes a negative effect on the quality of PhD students’ research.

D. Each citizen has their right to decide whether they want to speak a minority language or not

* Đáp án

B

* Hướng dẫn giải

Dẫn chứng: Furthermore, governments have a duty to ensure that young people can fulfil their full potential, meaning that state education must provide them with the ability to speak and work in their national language and so equip them to participate responsibly in national affairs. 

Copyright © 2021 HOCTAP247